Ontstoppingsservice

Ontstoppingsdienst Tervuren

Wilt u uw WC, riolering of afvoer laten ontstoppen? Bel dan vrijblijvend onze ontstoppingsdienst Tervuren, we hebben de juiste tools voor zowat iedere soort ontstopping. Naast ontstoppingen doen we ook rioleringswerken, camera inspectie, ontkalken en geurdetectie.

Kan onze ontstoppingsdienst Tervuren u helpen?
Bel 0495 56 37 78

 Ontstoppingsdienst ontstopping van wc, riolering, in Tervuren

Vloeit uw water maar traag of zelfs helemaal niet weg? Dan heeft u zeer waarschijnlijk te maken met een verstopping. Gelukkig kunnen we met het juiste gereedschap tegenwoordig zowat iedere vorm van verstopping ontstoppen. Zon verstopping kan lokaal voorkomen, dan zullen alleen de leidingen van uw wc, douche, gootsteen, verstopt zijn. Zit het probleem dieper (namelijk in uw afvoer of riolering) dan bestaat de kans dat meerdere sanitaire apparaten last ondervinden. In het eerste geval kan onze ontstopper overgaan tot een handmatige ontstopping. Zit de verstopping in uw riool dan zullen we bij het ontstoppen gebruik moeten maken van een slangvormige spiraalreiniger of hogedrukreiniger. Voor deze twee soorten ontstoppingen hanteren we vaste prijzen. Meer weten? Contacteer ons dan vrijblijvend. We zijn o.a. actief in Tervuren.

 Riool inspectie camera inspectie van uw riolering in Tervuren

Zorgde uw riool de laatste jaren meermaals voor overlast? Dan kan het aangewezen zijn om met een camera een inspectie uit te voeren van uw riool. Werd uw riolering fout aangelegd of hebben boomwortels of verzakkingen de leidingen aangetast? Met een rioolcamera kunnen we dit alles makkelijk achterhalen. De prijs voor zon camera inspectie is niet duur. Wenst u een SD-kaart met de beelden (bv. voor uw verzekeraar) dan komt er nog een kleine extra kost bovenop. Dit alles in de regio Tervuren.

 Geurdetectie geurhinder opsporen in Tervuren

Niets zo lastig als geurhinder. In vele gevallen zal deze geurhinder veroorzaakt worden door een verstopte of lekkende riolering. De rioolgeur kan dan tot in uw huis doordringen. In sommige gevallen stelt het probleem zich slechts lokaal en blijft de stank beperkt tot de badkamer, het toilet, Door middel van een geurdetectie kunnen echter steeds achterhalen waar deze rioollucht juist vandaan komt. Hierna doen we het nodige zodat u weer opgelucht kan ademen. Voor zon geurdetectie rekenen we een vaste prijs aan, contacteer ons gerust voor een offerte. We zijn o.a. actief in Tervuren.

 Boiler, waterleiding, ontkalken urinesteen verwijderen in Tervuren

Verkalkte waterleidingen werken isolerend op de gegenereerde warmte van je cv ketel, boiler of doorstromer. Hierdoor kan er in sommige gevallen een stevig rendementsverlies ontstaan. Een millimeter kalkaanslag zal je energiefactuur bijvoorbeeld al gauw met meer dan 10% doen stijgen. Het regelmatig laten ontkalken van uw leidingen is dus een must. Niet alleen boilers worden getroffen door kalkvorming: in een toilet zal kalkaanslag onaangename geurtjes veroorzaken, u heeft dan te maken met urinesteen. Voor het verwijderen van deze urinesteen uit uw waterleiding kan u steeds bij ons terecht. Ook kunnen we overgaan tot de installatie van een ontkalker, waarmee u dit ontkalkingsprobleem permanent oplost. We zijn o.a. actief in de regio Tervuren.

 Rioleringswerken (rioolrenovatie en leidingrenovatie) in Tervuren

In heel wat gevallen kunnen we een breuk in de leiding van je riolering of afvoer gemakkelijk herstellen. Zon rioolrenovatie of leidingrenovatie kan van binnenin gebeuren, met andere woorden zonder dat we je huisvloer moeten open breken. Tijdens de reparatie dekken we de breuk in je riool af door een nieuwe, kleinere buis in de riolering te schuiven. Wilt u uw oude afvoer of riolering vervangen dan kan dit uiteraard ook. Deze rioleringswerken zijn echter wel iets tijdrovender en bijgevolg ook duurder. Ons team voert rioolwerken uit in heel Vlaanderen, ook dus in de regio Tervuren.

Heeft u dringend nood aan onze ontstoppingsdienst Tervuren?
Bel 0495 56 37 78

Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0495 56 37 78