Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Ontstoppingsdienst Nazareth

Wilt u uw WC, riolering of afvoer laten ontstoppen? Bel dan vrijblijvend onze ontstoppingsdienst Nazareth, we hebben de juiste tools voor zowat iedere soort ontstopping. Naast ontstoppingen doen we ook rioleringswerken, camera inspectie, ontkalken en geurdetectie.

Kan onze ontstoppingsdienst Nazareth u helpen?
Bel 0468 27 49 78
Ja, ik wil geholpen worden!

Ook tijdens de Corona periode kan u op ons blijven rekenen. Wij hanteren de door de overheid voorgeschreven Corona maatregelen en houden ons aan de 1,5 meter afstandsnorm.

 Ontstoppingsdienst – ontstopping van wc, riolering, … in Nazareth

Vloeit uw water maar traag of zelfs helemaal niet weg? Dan heeft u zeer waarschijnlijk te maken met een verstopping. Gelukkig kunnen we met het juiste gereedschap tegenwoordig zowat iedere vorm van verstopping ontstoppen. Zo’n verstopping kan lokaal voorkomen, dan zullen alleen de leidingen van uw wc, douche, gootsteen,… verstopt zijn. Zit het probleem dieper (namelijk in uw afvoer of riolering) dan bestaat de kans dat meerdere sanitaire apparaten last ondervinden. In het eerste geval kan onze ontstopper overgaan tot een handmatige ontstopping. Zit de verstopping in uw riool dan zullen we bij het ontstoppen gebruik moeten maken van een slangvormige spiraalreiniger of hogedrukreiniger. Voor deze twee soorten ontstoppingen hanteren we vaste prijzen. Meer weten? Contacteer ons dan vrijblijvend. We zijn o.a. actief in Nazareth.

 Riool inspectie – camera inspectie van uw riolering in Nazareth

Zorgde uw riool de laatste jaren meermaals voor overlast? Dan kan het aangewezen zijn om met een camera een inspectie uit te voeren van uw riool. Werd uw riolering fout aangelegd of hebben boomwortels of verzakkingen de leidingen aangetast? Met een rioolcamera kunnen we dit alles makkelijk achterhalen. De prijs voor zo’n camera inspectie is niet duur. Wenst u een SD-kaart met de beelden (bv. voor uw verzekeraar) dan komt er nog een kleine extra kost bovenop. Dit alles in de regio Nazareth.

 Geurdetectie – geurhinder opsporen in Nazareth

Niets zo lastig als geurhinder. In vele gevallen zal deze geurhinder veroorzaakt worden door een verstopte of lekkende riolering. De rioolgeur kan dan tot in uw huis doordringen. In sommige gevallen stelt het probleem zich slechts lokaal en blijft de stank beperkt tot de badkamer, het toilet,… Door middel van een geurdetectie kunnen echter steeds achterhalen waar deze rioollucht juist vandaan komt. Hierna doen we het nodige zodat u weer opgelucht kan ademen. Voor zo’n geurdetectie rekenen we een vaste prijs aan, contacteer ons gerust voor een offerte. We zijn o.a. actief in Nazareth.

 Urinesteen verwijderen en leidingen ontkalken in Nazareth

Het in het afvalwater aanwezige kalk en zouten uit urine vormen samen zogenaamde urinesteen: een zichtbaar bruin aankoeksel dat vooral voorkomt in uw wc of urinoir. Dat het bovendien een onaangename geur verspreid zorgt ervoor dat veel mensen ervoor kiezen om deze urinesteen te laten verwijderen. Wij hebben jarenlang ervaring met urinesteen en kunnen deze op een professionele manier verwijderen. Daarnaast zorgt kalk uit afvalwater er ook voor zorgen dat kalkaanslag zich vastzet aan uw afvoerleidingen, wat in kan leiden tot trager wegstromend water en in het ergste geval zelf verstoppingen van de afvoer. Gelukkig kunnen ook wij uw leidingen professioneel ontkalken, zodat uw leidingen er weer een tijdje terug tegen kunnen. Wij leveren deze diensten o.a. bij u in Nazareth.

 Rioleringswerken (rioolrenovatie en leidingrenovatie) in Nazareth

In heel wat gevallen kunnen we een breuk in de leiding van je riolering of afvoer gemakkelijk herstellen. Zo’n rioolrenovatie of leidingrenovatie kan van binnenin gebeuren, met andere woorden zonder dat we je huisvloer moeten open breken. Tijdens de reparatie dekken we de breuk in je riool af door een nieuwe, kleinere buis in de riolering te schuiven. Wilt u uw oude afvoer of riolering vervangen dan kan dit uiteraard ook. Deze rioleringswerken zijn echter wel iets tijdrovender en bijgevolg ook duurder. Ons team voert rioolwerken uit in heel Vlaanderen, ook dus in de regio Nazareth.

Heeft u dringend nood aan onze ontstoppingsdienst Nazareth?
Bel 0468 27 49 78

Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78