Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Rioleringswerken

Een defecte riolering hoeft niet per se vervangen te worden. Na een rioolreiniging kan ons team deze riolering ook herstellen dmv een rioolrenovatie. Dit soort rioleringswerken kan gebeuren zonder uw vloer open te breken.

Rioolrenovatie of andere rioleringswerken?
Bel 0468 27 49 78
Herstel mijn riolering!

Defecte riolering – waarom een rioolrenovatie?

Het is niet ongebruikelijk dat er na verloop van tijd een breuk ontstaat in uw riool. Zeker oude rioleringen zijn hier gevoelig aan. Omdat dit kan leiden tot geuroverlast en waterschade laat je je riolering best zo snel mogelijk herstellen. Het is immers niet zo dat je je oude riolering in zo’n geval steeds moet vervangen. Om zo’n riolering te kunnen vernieuwen moet er vaak gegraven worden, wat gepaard gaat met lastige breek- en graafwerken. Bij een rioolrenovatie stelt dit probleem zich niet, we kunnen de riolering dan herstellen zonder te breken of te graven.

De eigenlijke rioleringswerken – hoe een riool herstellen?

We beginnen de renovatie steeds met een grondige rioolreiniging, vervolgens laten we een kleine camera los in uw riool. Na zo’n inspectie weten we waar het probleem zich juist voordoet en waar we de herstelling moeten doorvoeren. Dit herstellen gebeurt door een nieuwe buis in de bestaande riolering te steken, waardoor het lek dus vakkundig wordt afgedekt. De techniek die we tijdens dit soort rioleringswerken gebruiken heeft als voordeel dat het uiterst resistent is, de gemiddelde levensduur van zo’n nieuwe buis is vijftig jaar.

Andere rioolwerken – het vervangen van uw riolering

Soms volstaat een reparatie van uw riool niet om het probleem op te lossen, dan zullen we moeten overgaan tot een ander type van rioolwerken nl. het vernieuwen van (een deel van) de riolering. Ook indien u uw nieuw aangelegd huis wenst te voorzien van een rioleringsstelsel kan u bij ons terecht.

Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78