Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Afvoer en leidingen

Is je afvoerbuis, keukenafvoer of andere afvoer leiding toe aan reparatie? Een leidingrenovatie is doorgaans interessanter dan afvoer leidingen vervangen. Het herstellen van de afvoerbuizen kan immers gebeuren zonder breek- of graafwerken.

Leidingrenovatie nodig?
Bel 0468 27 49 78
Herstel mijn leiding!

Reparatie van uw afvoer – voordeliger dan vervangen

Werkt uw afvoer trager dan normaal? Heeft u last van geurhinder? Dan is de kans groot dat de leiding van uw afvoer lekt. Je kunt deze afvoerbuizen dan herstellen of je kunt de afvoerbuizen vervangen. Een reparatie van de leidingen wordt doorgaans verkozen boven het vervangen van de afvoerbuis. Wil je bijvoorbeeld je keukenafvoer laten vervangen dan zullen we allerlei zaken moeten openbreken, een leidingrenovatie kan daarentegen redelijk snel en zonder al te veel overlast plaatsvinden.

De leiding van een afvoer herstellen – hoe gebeurt de reparatie?

We beginnen meestal met het reinigen van de leiding(en) in kwestie. Vervolgens gaan we met een kleine camera uw afvoer inspecteren zodat we kunnen nagaan waar de renovatie moet plaatsvinden. De reparatie gebeurt door een nieuwe buis in de bestaande afvoerbuis te schuiven, het lek in uw afvoer wordt zo afgedekt dat er geen water meer kan uitstromen. Deze herstelling is – zeker in vergelijking met andere herstellingstechnieken - relatief duurzaam, afvoerbuizen die op deze wijze worden gerepareerd hebben een gemiddelde levensduurte van vijftig jaar.

Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78