Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Wat is een ontstoppingsdienst?

Wat is een ontstoppingsdienst, wat doet ze en hoeveel kost het om een ontstoppingsdienst in te schakelen? We proberen deze vragen hieronder te beantwoorden

Wat is een ontstoppingsdienst?

Een ontstoppingsdienst is een bedrijf dat zich voornamelijk, maar niet exclusief, bezig houdt met het ontstoppen van sanitaire apparaten, leidingen en rioleringen.

Wat doet een ontstoppingsdienst?

Een ontstoppingsdienst ontstopt leidingen, sanitaire toestellen (wc’s, douches,…) en rioleringen. Daarnaast kan een ontstoppingsdienst ook de volgende diensten aanbieden: geurdetectie, camera inspectie, het ontkalken van leidingen en apparaten, het verwijderen van urinesteen en het herstellen van rioleringen.

Wanneer moet je een ontstoppingsdienst contacteren?

Als je de verstopping niet zelf kan ontstoppen, je de stank maar niet uit je huis krijgt of met andere sanitaire problemen zit die je niet meteen zelf kan oplossen contacteer je best een ontstoppingsdienst. Als ervaren vaklui weten zij hoe ze het probleem efficiënt en zonder schade kunnen oplossen. 

Wat kost een ontstoppingsdienst?

Hoeveel een opdracht kost hangt af van de duur van de werken. U betaalt de ontstoppingsdienst doorgaans tussen de €140 en €170 voor het eerste uur. De meeste werken kunnen binnen dit uur uitgevoerd worden. Voor extra’s zoals bv. een camera inspectie wordt vaak een toelage gevraagd.

Ontdek de prijzen van onze ontstoppingsdienst!
Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78