Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Wanneer een afvoerleiding, waterleiding of riool laten herstellen?

Een lek in je afvoerleiding of waterleiding? Of last van een breuk in je riool? We leggen uit wanneer je deze juist moet laten herstellen.

Wanneer zorgt een lek of een breuk in mijn waterleiding, afvoerleiding of riool ervoor dat ik deze moet laten repareren? We sommen het hieronder even voor u op.

Wanneer moet ik een afvoerleiding laten herstellen?

Wanneer u last heeft van geurhinder, wanneer er borrelende geluiden opstijgen uit uw afvoer of wanneer deze trager werkt dan normaal, dan is er een grote kans dat een van uw afvoerleidingen schade heeft opgelopen. Om helemaal zeker te zijn laat u best een camera inspectie uitvoeren.

Wanneer moet ik een waterleiding laten herstellen?

Niet alle lekken veroorzaken wateroverlast. Vermoed u een lek in uw waterleiding dan kan u best de waterstand noteren voor en na het slapengaan. Verschilt deze dan zal is een lek in de waterleiding waarschijnlijk en is een camera inspectie aangewezen om vervolgens gericht te kunnen gaan repareren.

Wanneer moet ik mijn riool laten herstellen?

Rioolstank, de aanwezigheid van rioolvliegjes, vochtplekken, een trager werkende afvoer,… al deze zaken wijzen op een rioolbreuk Indien u twijfelt of uw riolering wel de oorzaak is kan u altijd een camera inspectie laten uitvoeren om uitsluitsel te krijgen en om uw riool vervolgens te laten herstellen.

Problemen met uw leidingen of riolering?
Ontdek onze diensten!
Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78