Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Waarom is er geurhinder in mijn badkamer?

Geurhinder in je badkamer? Dat kan veroorzaakt worden door schimmelvorming maar evengoed door een lekkende afvoer of een verstopping. In dat laatste geval schakelt u best een ontstoppingsdienst in om zo de stank uit uw badkamer te verwijderen.

Een van de meest voorkomende oorzaken van putjesgeur in je badkamer zijn verstoppingen. Dat kan je in sommige gevallen gemakkelijk zelf oplossen, indien het niet zo goed lukt raden we aan de hulp in te schakelen van een professionele ontstoppingsdienst. Zij kunnen de stank zonder verdere schade aan uw leidingen doen verdwijnen zodat uw badkamer weer ruikt zoals hij hoort te ruiken.

Is uw leiding niet verstopt maar is er sprake van schimmel dan kan u dit eventueel zelf proberen op te lossen door soda, azijn of verdund bleekwater over de beschimmelde plekken te wrijven, in de hoop dat de schimmel hiermee verdwijnt. Is de geurhinder eerder afkomstig van een lekkende afvoer in uw badkamer? Dan kiest u best voor professionals zoals het team van Ontstoppingsservice.

Ontdek onze diensten voor geurhinder in uw badkamer
Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78