Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Ontstoppingsdienst Antwerpen

Onze ontstoppingsdienst Antwerpen doet aan ontstopping, camera inspectie, geurdetectie, ontkalken en rioleringswerken. Ontstoppingen gebeuren met professionele tools zodat we uw leidingen niet beschadigen. We zijn actief in de gehele provincie Antwerpen (Antwerpen, Mechelen, Turnhout,…).

Ook tijdens de Corona periode kan u op ons blijven rekenen. Wij hanteren de door de overheid voorgeschreven Corona maatregelen en houden ons aan de 1,5 meter afstandsnorm.

Ontstoppingsdienst – ontstoppingen in Antwerpen

Een wc, douche, de afvoer van je keuken,… een verstopping kan zowat elk sanitair apparaat treffen. Je merkt dit doordat het afvalwater niet of slechts traag wegstroomt. Zijn er meerdere toestellen verstopt dan zit de verstopping waarschijnlijk dieper, met name in je riolering. Onze ontstoppingsdienst weet in beide gevallen raad en zal alles in een mum van tijd kunnen ontstoppen. Bij deze ontstoppingen gebruikt onze ontstopper steeds professionele tools, zo voorkomen we dat uw riool of uw leidingen beschadigd raken. Naargelang waar de ontstopping moet gebeuren hanteren we verschillende technieken: bij het ontstoppen van een riolering gebruiken we een slangvormige spiraalreiniger, het ontstoppen van sanitaire toestellen zoals een wc of douche gebeurt met vacuümpomp of veer. We zijn actief in de gehele provincie Antwerpen.

 

Camera inspectie van riool – riool inspectie in Antwerpen

Een rioolinspectie houdt in dat we met een kleine camera de binnenkant van uw riool gaan verkennen. Zo’n inspectie dient vooral om lekken of breuken op te sporen, maar we raden dit ook aan wanneer uw riool de afgelopen jaren meermaals te maken kreeg met een verstopping. Nadat we het probleem hebben opgespoord kunnen we de nodige rioleringswerken uitvoeren zodat uw riolering weer tip top werkt. De prijs voor een camera inspectie is niet duur. Wenst u zo’n rioolinspectie in Antwerpen dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren voor een offerte. We zijn o.a. actief in de provincie Antwerpen.

 

Geurdetectie – opsporen van geurhinder in Antwerpen

Heeft u last van geurhinder? De typische rioolgeur verspreidt zich o.a. wanneer er sprake is van een lek of verstopping in uw riolering of afvoer. Om deze stank uit huis te verwijderen zullen we eerst de oorzaak van deze geurhinder moeten opsporen. Zo’n geurdetectie gebeurt doorgaans met behulp van een professionele rookgenerator, hiermee kunnen we het lek gemakkelijk lokaliseren. Eens we het lek gevonden hebben kunnen we dit dichten om zo de geurhinder te elimineren. Onze loodgieters zijn overal in Antwerpen actief.

 

Leidingen ontkalken en urinesteen verwijderen in Antwerpen

Afvoerwater bevat stoffen die zich na verloop van tijd vastzetten aan de binnenkant van de leidingen en riool. Hierdoor stroomt uw water langzamer weg uit uw afvoer. Het is dus belangrijk dat deze leidingen van tijd tot tijd een reiniging ondergaan. Dit noemen we ontkalken, een dienst die wij als ontstoppingsdienst leveren. Een wat meer zichtbare vorm van verkalking, dan de verkalking in een riolering of leidingen is de vorming van urinesteen, een mix van urine en kalk. Het zorgt ervoor dat uw wc hals bruin uitslaagt en bovendien ook stinkt. Het verwijderen van urinesteen is dan ook iets wat wij regelmatig doen voor onze klanten in Antwerpen.

 

Rioleringswerken (riolering of afvoer herstellen / vervangen) in Antwerpen

Zit er een breuk in de leiding van je riolering of afvoer dan zal een reparatie doorgaans voordeliger uitkomen dan wanneer we je riool of afvoer volledig vervangen. Of het nu gaat om een rioolrenovatie of leidingrenovatie, in beide gevallen kunnen we de leidingen in haar oorspronkelijke staat herstellen zonder uw vloer open te breken. Wilt u toch overgaan tot geavanceerdere rioleringswerken? Geen probleem, ons team weet perfect hoe ze een nieuwe riolering of afvoer moet plaatsen. We doen dit overal in de regio Antwerpen.

Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78