Afspraak maken
Ontstoppingsservice

Ontkalken

Na verloop van tijd ontstaat er kalk aan de binnenkant van uw leidingen en riolering, meer zelfs wanneer het gaat om de afvoer van uw wc. Urine bevat immers zouten die in combinatie met kalk snel tot verstoppingen leiding. Wilt u deze zogeheten urinesteen laten verwijderen, gewoon uw leidingen laten ontkalken of een reiniging van uw riolering dan kunnen wij dat voor u regelen.

Waterleidingen ontkalken of urinesteen verwijderen?
Bel ons: 0468 27 49 78
Ontkalk mijn leidingen!

 

Afvoerwater bevat doorgaans zaken zoals mineralen en vet, die samen ervoor zorgen dat er zich aan de binnenkant van je leidingen en riolering kalkaanslag ophoopt. Na verloop van tijd kan het kalk ervoor zorgen dat uw afvoer langzaam dichtslibben en dat u deze dus best laat ontkalken.

Wanneer zo’n reiniging van uw riolering of leidingen nodig is? U merkt het doorgaans aan het feit dat uw water maar traag of helemaal niet wegstroomt. Meer zelfs: het water kan zelf terug bovenkomen.

Een speciale vorm van kalk is de bruine aanslag, genaamd urinesteen, die zich vormt in de afvoer van je toilet of urinoir. Naast het onhygiënisch aanzicht zal dit ook zorgen voor stank in uw wc. Gelukkig verwijderen wij ook urinesteen.

Afspraak maken
Ontstoppingsservice - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@ontstoppingsservice.be - T: 0468 27 49 78